Mateřská škola Milčice

Pohodové místo pro vaše děti

Mateřská škola Milčice

Vítáme malé děti i předškoláky

Divider
Icon 01
Icon 02
Icon 03
Icon 04

O nás

Jsme jednotřídní vesnická mateřská škola pro 22 dětí s rodinnou atmosférou a individuálním přístupem. Klademe důraz na všestranný rozvoj dětí. Naším záměrem je vytvářet takové prostředí, kde děti budou pociťovat radost, pohodu a bezpečí. Protože není důležité jen to, co dítě umí, ale hlavně jak se cítí a co prožívá.

Od listopadu 2022 se mateřská škola specializuje i na dietní stravování pro děti, které tuto stravu ze zdravotních důvodů potřebují. V současné době je ve školní jídelně připravována bezvaječná dieta a dieta s omezením lepku.

Drawing Photo
Mateřská škola Milčice

Akce a události

Divider

Dny otevřených dveří

Mateřská škola chystá i v letošním školním roce netradiční dny otevřených dveří, které se budou konat v týdnu od 15. do 17. 4. 2024. V tomto týdnu chceme umožnit návštěvu případným zájemcům o místo pro jejich děti v mateřské škole a rodinným příslušníkům dětí, které již mateřskou školu navštěvují. Ustoupili jsme od tradičního pojetí dne otevřených dveří, kdy v jednom

Číst více

Uzavření mateřské školy

Vážení rodiče a zákonní zástupci dětí, dne 10. 10.2023 bude mateřská škola po dohodě se zřizovatelem celý tento den uzavřena. Bližší informace naleznete níže.

Číst více

Jóga a Pilates pro dospělé

Vážení rodiče a přátelé školy, od příštího týdne bude opět možné docházet do mateřské školy na cvičení pro dospělé. Bližší informace naleznete v letáčcích.   Joga_2023 Milčice Pilates_2023 Milčice

Číst více

Mateřská škola Milčice

Naše motto

„Mateřská škola by měla být místem, kde je slyšet dětský smích a cítit radost z možnosti sebe uskutečňování.“

Kristýna Doubravová

Mateřská škola Milčice

Kontaktní informace

Divider

Adresa

Provozní doba

Bankovní spojení